O САЈТУ И АУТОРУ

Овај блог је намењен деци која су из било којег разлога спречена да долазе на редовну наставу или ђацима који хоће да утврде градиво и боље савладају учено на часу . Трудићу се да овај блог буде актуелан и да прати садржај у школи !

У главном менију се налазе римски бројеви разреда .Кликом на разред ,отвориће  се предмети .Одабиром предмета добијате наслове предавања које кликом покрећете . Сви часови су снимљени и постављени на YouTube .Када пустите предавање у доњем десном углу екрана увеличате слику.

На блогу можете погледати и упутства за израду домаћих задатака!

Блог пружа велике могућности за размену примера добре праксе ,разних анимација,урађених квизова ,припрема,наставних листића,скенираних графо фолија…

Све наведемо можете без ограничења преузимати ако поседујете шифре.

До шифара стижете веома лако ,слањем ауторског материјала који ћемо уврстити у понуђени материјал за коришћење, а ја ћу вам послати шифре у најкраћем року !

Идеја за овај сајт је амбициозна ,трудићемо се да све ово претворим у дело ,а све у циљу да деци олакшамо рад и учење .

Да је лако ,то би већ неко урадио !

Ивица Жупањац, учитељ                 

Презентације и остали материјал шаљите на   sajberuca@gmail.com

01-Dec-12 9-32-28 PMЈа сам Ивица Жупањац,учитељ у ОШ,,Милун Ивановић“ .Моја школа се налази у Ушћу близу Краљева .Учитељски посао схватам као моју мисију и покушавам да то радим онако како најбоље знам. Покушавам да осавременим пре свега свој рад ,а и све то понудим другима . Биће ми велика част да сарађујем са креативним колегама ,размењујемо  идеје и материјале.Трудићу се да покажем како настава може бити занимљивија  наша припрема за час лакша ,а ефекат бољи. Надам се да ћете ми у томе помоћи!

  1. Поштовани колега, желим Вам пуно среће у раду.

  2. Колегинице, хвала на лепим жељама!

  3. Dopada mi se veoma. Vizija u vezi postojanja ovakvog sajta je fenomenalna i iskreno se nadam da će sajt živeti. Radujem se saradnji. Puuunooo sreće u radu !!!

  4. Šta reći, sve pohvale autoru sajta, koji nam je omogućio da se integrišemo i ojačamo tim, nas prosvetara, koji rado koristimo tuđa postignuća, ali nemilosrdno poklanjamo i naša.
    Ivici, velika zahvalnost, a svima vama isto toliki pozdrav.
    Zvonko

  5. Jako mi se dopada,sve pohvale autoru.Na sajtu se može naći veoma korisnih stvari, za bolje razumjevanje i shvatanje. Svaka čast.. Ivona

  6. Колега, одлична идеја! Срећно и берићетно! 🙂

  7. Poštovani kolega, sve čestitke. Zamisao je odlična 🙂

  8. Lepo je videti da se vizije ostvaruju. Samo napred, uz tebe smo!

  9. Супер ствар! Ево и мене да се „претплатим“. Освежење у хиперпродукцији блогова.

  10. Поздрав и од мене! Допада ми се Ваш блог! Надам се да ћемо размењивати идеје и дружити се убудуће! 🙂

    • Moje iskrene cestitke sajber ucitelju,Vas blog je izuzetno zanimljiv .Ja sam takodje prosvetni radnik ali momentalno bez posla,ali sve ovo sto vi radite je fantasticno.Ako nekako mogu da pomognem svojim idejama u realizaciji nekih casova i slicno,rado cu se odazvati.Vidim da Vam kolege salju neke svoje materijale,ne znam sta bi bilo od koristi,jer zaista imate kreativne ideje icasovi koje sam gledala su interesantni,prilagodjeni decjem interesovanju.Pozdrav,Tanja

      • Svaki vid sugestije je dobro došao. Šaljite svoje materijale, ideje i sve što mislite da može drugima biti od koristi. Hvala na lepim rečima. Otvoren sam za svaki vid saradnje. Nadam se uspešnoj saranji.

  11. Поштовани колега, веома често сам на Вашем сајту. Пратим све што избаците ново. Поред овог чула сам и све похвале од једног нашег колеге за Ваш рад и ентузијазам, свака част-само напред

  12. Ja nisam prosvetni radnik nego samo mama decaka sa autizmom koji ide u predskolsko i slucajno sam „naletela“ na vas sajt . Za dva dana po pola sata pretrazivanja po sajtu nasla sam obiman materijal za rad sa decom (u mom slucaju konkretno sa mojim detetom) ne samo nastavnika nego i nas roditelja (za sad mi je to dovoljno), a cega sve jos ima …. i cega ce sigurno jos biti…. Odusevljena sam vasim sajtom, a na nama korisnicima je sada i zadatak da prosirimo informaciju o postojanju jednog ovakvog sajta. Pozdrav

  13. Poštovani kolega,
    Slučajno sam došla do vaše adrese čitajući najnoviji Prosvetni pregled. Prijatno sam Iznenađena vašom kreativnošću, entuzijazmom, orgiginalnim primerima dobre prakse i vašom misijom da širite pozitivnu energiju nastavničke profesije u ovo „tužno“ vreme kada većina razmišlja drugačije. BRAVO za nastavnika iz jednog malog mesta kod kraljeva.
    Da li ste stekli neko pedagoško zvanje? Ako niste pod hitno uzmite Pravilnik i pogledajte da li ispunjavate uslove pa podnesite ZAHTEV za sticanje zvanja.
    Srećno!
    Veliki pozdrav od prosvetnog savetnika

    • Veliko hvala na lepim rečima. Pedagoško zvanje nemam jer trenutno radim u biblioteci ali me to ne spečava da se bavim ovim vidom učenja na daljinu. Moram se raspitati da li imam pravo da se prijavim za neko pedagoško zvanje ako radim u biblioteci. Još jednom hvala na lepim rečima!

Постави коментар

Aлати за е-учење

блог посвећен свим дигиталним придошлицама

naukica

Igramo se i ucimo

жаркоаничић

Знам да ништа не знам

Учитељица Мира Стевковић

ОШ "Јосиф Маринковић", Нови Бечеј

Taњина учионица

Учити је лако, ако знаш како!

КУПОЛЕ

Рачунарски програми

Југославин блог

Учење кроз авантуру

Учитељски блог

Блог за учитеље, децу, родитеље, кориснике (ауторе) блога. Деца су прави учитељи човечанства.

Dečiji kutak

Daje se na znanje ovde se ne prodaje znanje, ovo je kutak za vaspitanje, igranje i radovanje

Учитељски кутак

Добро дошли на блог учитељице Наташе!

cakicdejan

profesor razredne nastave, mastterr obrazovnih politika

Био-блог

Сајт за наставнике биологије

Мали радозналац

Блог посвећен учитељима, деци и свим радозналцима

Priprema za čas

Priprema za čas je blog namenjen prosvetnim radnicima.

Анина учионица

Нека учење постане забава...

EnglishOŠAca

primary school "Aca Sinadinović" - English Language Department

Живети у Бразилу

Nešto više od fudbala, karnevala i lepih žena ...